Onko luotettava osoite kertoa huijauksista: http://www.scamwarners.com?
Kannattaisiko tuonne laittaa huijauksista, toinen tapahtunut muka voittanut jotain mutta maksullinen peli-huijaus ja toinen olisi vuokrahuijjaus-yritys näköjään. Löysin tällasen sivuston joka keräisi näitä huijaustapauksia http://www.scamwarners.com/. Mutta musta on tullut kyllä arka, etten uskaltanut tuonne vielä rekisteröityä, kun ei niistä ehdoista voi olla varma aina. Vastaa...
[Katsottu 492 kertaa]
Vastaus:
|
Aiheet: Ihmisen käyttäytyminen, Internet ja ohjelmointi, Kaupat ja ostaminen, Laki, Muu aihe
Katso myös nämä
-
Http://survey.confirmit.com/wix3/p123099107.aspx?
Kysytty 1 vuosi sitten - 0 vastausta
-
Kenen 0440338822?
Kysytty 11 kuukautta sitten - 3 vastausta
-
Mistä värilliset piilolinssit halvalla?
Kysytty 1 vuosi sitten - 2 vastausta
-
Onko Discshop.fi luotettava?
Kysytty 2 vuotta sitten - 0 vastausta
-
Onko eBay luotettava?
Kysytty 2 vuotta sitten - 2 vastausta
-
Mistä edullisin pikavippi?
Kysytty 2 vuotta sitten - 1 vastausta
-
PIILARINET - kokemuksia???
Kysytty 1 vuosi sitten - 0 vastausta
..ja nämä
-
Wordpress teeman vaihtaminen?
Kysytty 2 vuotta sitten - 1 vastausta
-
0440338822?
Kysytty 1 vuosi sitten - 40 vastausta
-
Kenen numero tämä on 0923101635?
Kysytty 1 vuosi sitten - 20 vastausta
-
0306886543?
Kysytty 1 kuukausi sitten - 1 vastausta
-
0925373911?
Kysytty 12 kuukautta sitten - 2 vastausta
-
Kenen numero on 0440338822?
Kysytty 1 vuosi sitten - 2 vastausta
-
Kenen numero 0925125775?
Kysytty 1 vuosi sitten - 1 vastausta
© 2010 www.onko.fi - Vastaa kysymyksiin!
